Кварцевий фільт до клопіка .

Post Reply
Freddy

Кварцевий фільт до клопіка .

Post by Freddy »

Доброго дня , захотілося зробити клопа але виникло питання який кф ставити. В оригіналі були аверсівські фк1-8 і фк1-4Р на 8.86 мгц. Зараз знайшов пропозицію по фільтрах і там є варіант 10 кристалів на 9 мгц (реактанс 397 ом ) і руфінг до нього на 4 кристали (реактанс 411 ом )+ 2 кварци в опору . Але виникли сумніви чи воно підійде ? Самому робити не варіант бо нічого для цього не маю . Хто що може сказати на цю тему ? Дякую
Sasha
Позывной: UR7HNH

Re: Кварцевий фільт до клопіка .

Post by Sasha »

Як ви зiбрались робити "Клопiка" якщо у вас для цього нiчого нема, трансiвер потрiбно буде налаштовувать.
КФ скорiше за все пiдiйдуть, опорний генератор також повинен бути 9 мГц.
Дешевше буде самому зробити КФ, я брав фiльтри зI схеми трансiвера "DragonFly Pro" тут на форумi схема,
КФ запустився без согласовування та настройки, кварци 8.867 мГц без пiдборки, якi були.
Freddy

Re: Кварцевий фільт до клопіка .

Post by Freddy »

В мене немає кварців щоб зробити кф . Якщо їх купляти то треба купляти більше щоб було з чого вибрати бо ставити без підбору то таке . А для виготовлення кф і налаштування клопіка треба одинаковий набір приладів ? Я не питав які прилади треба для налаштування клопіка. Спокійніше .
Post Reply